top of page

Color Positive Group

Public·115 members

Дарья Шайденкова
Дарья Шайденкова

Düzenli öğrenme spor analizlerinin kalitesini nasıl artırır

Bir alanda başarılı olmanın sürekli öğrenmekten geçtiğine inanıyorum. Spor analizleri konusunda da kendimi geliştirmek istiyorum ancak nereden başlamam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Hangi kaynakların daha yararlı olduğu ve hangi konulara öncelik verilmesi gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Eğer bu süreçten geçmiş kişiler varsa deneyimlerini paylaşmalarını çok isterim. Vereceğiniz her tavsiye benim gelişimime katkı sağlayacaktır.

4 Views
Kyky123
Kyky123
Jun 11

Spor analizlerinde en önemli faktörlerden birinin sabır ve süreklilik olduğunu düşünüyorum. Çünkü sonuçlar hemen ortaya çıkmıyor ve doğru yorum yapabilmek için zaman gerekiyor. Ben de bu süreçte acele etmemeyi öğrendim. Her yeni veri bana farklı bir şey öğretiyor ve bu bilgileri biriktirerek daha doğru analizler yapabiliyorum. Bazen gibi platformlarda yer alan istatistiklere hızlıca bakıyorum ama asıl değerlendirmeyi zaman içinde topladığım verilerle yapıyorum. Süreklilik sağlandığında analiz becerisi çok daha güçlü hale geliyor ve daha güvenilir sonuçlar elde edilebiliyor.

Events

• TBD | 'The Color Positive Fashion Pageant 2025'

©2019 by Color + . Proudly created with Wix.com

• instagram
  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
bottom of page